Απαγοήτευση στην βάση (και όχι μόνο) του ΛΑ.Ο.Σ

Η βάση του ΛΑΟΣ νιώθει ξεχασμένη και υποτιμημένη από την στάση του προέδρου του κόμματος Γ. Καρατζαφέρη, που λίγο πολύ τους θεωρεί όλους δεδομένους, εκμεταλλευόμενος το προσωρινά ευνοϊκό τάιμινγκ γι' αυτόν. Και δεν είναι μόνο η υπόθεση Ψινάκη για την οποία μιλάμε. Αλλά η δυσαρέσκεια της βάσης του ΛΑΟΣ δεν ενδιαφέρει τα ΜΜΕ που στηρίζουν χωρίς...ύστερες βλέψεις τον "αχειραγώγητο"... Το κάθε τελευταίο στέλεχος νομαρχιακής που αποχωρεί από την ΝΔ γίνεται ένα από τα πρώτα θέματα των δελτίων αλλά το ότι πολλά στελέχη του λαϊκίστικου και οπορτουνιστικού κόμματος του Γ. Καρατζαφέρη αποχωρούν, όπως ο κ. Μητσόπολος (γνωστός δικηγόρος της Κορίνθου) που στην παραίτησή του πριν λίγους μήνες (από τα αξιώματα του Προέδρου της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας του ΛΑΟΣ, του Γραμματέα ΟΚΕ Δικαιοσύνης, του Μέλους της Κεντρικής Επιτροπής, αλλά και από την ιδιότητα του απλού κομματικού μέλους του ΛΑΟΣ)

σημείωνε πως αιτίες όπως αυτές που αναφέραμε πιο πάνω (καθώς και όσα αναφέρει ο politis σε σχετική του ανάρτηση) των ωθούν, "όπως άλλωστε και πολλά άλλα σημαίνοντα στελέχη του κόμματος", να κατέβει από το εκτός σιδηροδρομικών γραμμών κινούμενο τρένο του ΛΑΟΣ.

Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι πικραμένοι νεοδημοκράτες που επιστρέφουν στο κόμμα της ΝΔ, καθώς βλέπουν ότι παραγοντισμοί και οι συμφεροντολογικές κινήσεις που δίνουν και παίρνουν στο κόμμα, θα ήταν πολύ χειρότερες από αυτές της ΝΔ, αν το ΛΑΟΣ έφτανε ποτέ να γίνει κόμμα εξουσίας. Και η επιστροφή ψηφοφόρων από το ΛΑΟΣ στη ΝΔ θα συνεχιστεί, όσο γίνεται πιο ξεκάθαρο το δίλημμα: Υπευθυνότητα ή λαϊκισμός, πατριωτισμός ή υποτέλεια, απτές επιτυχίες ή αόριστη λασπολογία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου