Δεν έπεισε ο Παπανδρέου παρά τις αβανταδόρικες ερωτήσεις

Δυστυχώς δεν έπεισε ούτε αυτή τη φορά ο Παπανδρέου, ούτε για το πρόγραμμά του αλλά ούτε και για τις ρητορικές του ικανότητες. Απαντήσεις εκτός θέματος (προτιμούσε να απαντά σε θέματα στα οποία ήταν διαβασμένος), μονότονο ύφος που μαρτυρά αποστήθιση και ευχολόγια επιπέδου εκθέσεως ιδεών. Κι όλα αυτά παρά το ιδιαίτερα ευνοϊκό κλίμα που...φρόντισαν διάφοροι να διαμορφωθεί με προβλεπόμενες και "χλιαρές" ερωτήσεις που στην ουσία ήταν αβανταδόρικες.
Λογικό δεν είναι θα μου πείτε, με το 95% των ΜΜΕ να είναι υπέρ του ΠΑΣΟΚ...; Συνολικά μπορούμε να πούμε ότι ενώ ο Πρωθυπουργός τα κατάφερε στα δύσκολα και έπεισε όσους καλοπροαίρετους ήθελαν να ακούσουν πολιτικές απαντήσεις ουσίας και να ξεφύγουν από αοριστολογίες και συνθηματολογίες, ο Γιώργος Παπανδρέου απέτυχε και στα εύκολα αλλά -δυστυχώς- αυτό δεν αποτελεί πια έκπληξη για κανέναν.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/9/09 15:56

    οι γνωστές γενικότητες. Στο κρίσιμο "που θα βρείτε τα λεφτά, θα βάλετε φόρους;" απάντησε το γνωστό εξυπνακίστικο "λεφτά υπάρχουν. Δεν είναι το θέμα που θα τα βρούμε αλλά που θα πάνε". Μεγάλες οικονομίες βυθίζονται στο έλλειμμα αλλά ο μάγος ΓΑΠ θα βρει λεφτά για να κάνει την Ελλάδα (του τεράστιου ελλείμματος που άφησε το ΠΑΣΟΚ) παράδεισο... ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. parakolouthisa me poly prosoxi ti synekteuksi kai exw na kanw tis eksis paratiriseis: 1. polles erwtiseis emeinan anapantites, den apantise diladi katholou 2. polla logia kai katholou ousia, o k. Papandreou den efthane stin ousia, para prospathouse me tin sygkrisi twn dyo programmatwn- pasok kai nd- na anadeiksei ti diafora.omws, tin kybernisi tis neas dimokratias tin exoume zisei edw kai 5 xronia peripou,to thema einai ti exei na proteinei to Pasok. 3. Den brika katholou prototypes orismenes lyseis pou proteine o k. Papandreou, p.x. pira tilefono ton arxitektona pou anadiamorfwse tin poli tis Barkelonis kai tou zitisa na mas boithisei.etsi skopeuei na kyvernisei? Euxaristw poly

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/9/09 15:00

    Δεν είναι μόνον ότι απέφυγε απαντήσεις επί της ουσίας. Μπορεί και να μην τις κατάλαβε κιόλας επειδή γίνονταν στα ελληνικά και τις έκανε αναγωγή στα αγγλικά. Για τους συμβασιούχους τί είπε; ΤΙΠΟΤΑ. Ποιούς, τους συμβασιούχους του δικού του κόμματος (ΠΑΣΟΚ). Αν αυτό δεν το καταλάβει ο ελληνικός λαός, τί να πούμε; Αξιος της μοίρας του.
    Οσον αφορά στον αρχιτέκτονα της Βαρκελώνης: Γιατί δε σήκωσε το τηλέφωνο να πάρει κατευθείαν το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος; Γιατί απλούστατα ο Γιώργος Παπανδρέου απεχθάνεται ό,τι το ελληνικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή