Η αποχή ο κίνδυνος της ΝΔ, όχι το ΠΑΣΟΚ


Έμπειροι εκλογικοί αναλυτές, επισημαίνουν, ότι δεν παρατηρείται μεγάλη διαρροή ψήφων από την ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον όχι σε βαθμό τέτοιο που να μπορεί να δώσει νίκη στο ΠΑΣΟΚ, ωστόσο, η συσπείρωση των Νεοδημοκρατών παραμένει χαμηλά κι αυτό αποτελεί τον μόνο μεγάλο κίνδυνο για το κόμμα. Αν η συσπείρωση μεγαλώσει επαρκώς τις επόμενες βδομάδες (κάτι που είναι λογικό να συμβεί σε κάποιο βαθμό ούτως ή άλλως μέχρι την 4η του Οκτώβρη)
όλα παίζονται. Εξάλλου, για τον λόγο αυτό, στη ΝΔ πλέον εργάζονται προεκλογικά με γνώμονα ακριβώς αυτό, την μάχη με την αποχή των νεοδημοκρατών και αυτή η στροφή θα αντικατοπτρίζεται στους επόμενους γύρους διαφημιστικών σποτ. Τέλος, σημειώνεται ότι το ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως πιάνει οροφή, γύρω στο 40% και δύσκολα θα ανεβάσει τα ποσοστά του, αντίθετα, όσο η συσπείρωση της ΝΔ μεγαλώνει, ενδέχεται να πέσει και πάλι κάτω από το 40%.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/9/09 02:55

    stin apoxi pontaroun kai oi stimenes dimoskopiseis tou katestimenou, stin apogoitefsi ton neodimokraton. Na min tsimpisoume! I pragmatiki diafora einai sto 3% kai afto to leo meta logou gnosis. To apotelesma anatrepetai aneta! Oloi enomenoi, gia tin anatropi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/10/13 01:14

    Αν ο Καραμανλης ειχε δεσμευσει την περιουσια και ειχε βαλει φυλακη εστω και τρεις τεσσερεις απατεωνες του Πασοκ θα ειταν ακομα κυβερνηση.!!!!
    Βεβαια να ειχε εγκαιρως διωξει απο διπλα του κατι βρωμιαραιους τυπου Ρουσσοπουλου! που συνεχισαν την ρεμουλα του ΠΑΣΟΚ. !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή